En solskinnshistorie i Covid-19-tider

Uforklarlig smerte

I november 2018 våknet Marga ved siden av mannen sin med en migrene som strålet ned langs hele høyre side av ansiktet og ned til nakken. Etter noen uker og ingen forbedring tok hun kontakt med sin fastlege. Legen sendte Marga videre til sykehuset og det ble tatt CT bilder av hennes hode. Her fant de ingenting som tydet på noe alvorlig. Etter ytterliggere 6 måneder med smerter fikk Marga nok og dro hjem for å snakke med spesialister på det lokale sykehuset. Flere bilder ble tatt, men konklusjonen var og ble at dette mest sannsynlig var migrene. Marga har nå gått med store smerter i snart halvannet år. Etter jobb er hun vanligvis helt knekt og må gå å legge seg.

Tannlegebesøk ble løsningen

I april 2020 under koronatidene kom Marga i kontakt med Boneprox som fortalte at de analyserte røntgenbilder og at de får mange slike henvendelser som nettopp Marga beskrev. Boneprox plattformen med odontologiske spesialister analyserte røntgenbildene og etter bare noen timer satt Marga på en akutt time hos Tannlege Klette & CO. på Nationaltheatret i Oslo. Tannlege Klette som allerede samarbeider med Boneprox fikk beskrivelsen av en høyt retinert 18 og valgte å fjerne denne.

Nå er hodepinen borte og Marga kan fortsette sin hverdag som vanlig!

Etter noen dager fikk vi hyggelig tilbakemelding fra Marga.

Om Boneprox

Boneprox er tannhelsetjenestens digitale spesialistklinikk. Med hjelp av tilknyttede spesialister, gjør Boneprox det enklere for klinikken å komme i kontakt med spesialister innenfor forskjellige områder – raskt og effektivt. For pasienten innebærer dette at man slipper lange køtider, men også unødvendige reiser til andre klinikker. Man får istedenfor svar på et flertall spørsmål samme dag fra spesialister innenfor områder som røntgendiagnostikk og munnhulekreft for å nevne noen.

Les flere innlegg