Boneprox akseptert til Business Sweden’s Catalyst-program

19-08-21
Team Boneprox er ekstremt takknemlig for å bli akseptert til Catalyst-programmet fra Business Sweden (Swedish Trade & Invest Council).

Gjennom Catalyst-programmet hjelper Business Sweden topp 10% av de svenske teknologiselskapene for å skalere globalt. Under programmet vil Boneprox motta støtte samt ressurser i verdensklasse med erfaring innen teknologi og spesifikke segmenter for å etablere riktig markedsføringsstrategi i internasjonale markeder.

Boneprox vil motta støtte med fokus på selskapets markedsadgang og vekst, tilgang til et unikt globalt nettverk som brenner for suksessen til svenske selskaper og lokal veiledning / lokale rådgivere i det kanadiske markedet.

Så hvorfor Canada?

Når vi ser på markedsdriverne i Canada, kan vi se at dette passer godt til Boneprox portefølje. Med en stor pasientpopulasjon som lider av osteoporose så vel som en økende aldrende befolkning, kan Boneprox øke effektiviteten av diagnostikk og redusere antall brudd som oppstår. Ventetid for pasienter er også en avgjørende sak der vi tror at Boneprox med sin portefølje kan bidra til å øke effektiviteten og frigjøre ressurser innen helsevesenet.

Hvem er Business Sweden?

Business Swedens mål er å hjelpe svenske selskaper til å vokse globalt.

Programmet er en del av et oppdrag fra den svenske regjeringen som tar sikte på å inkludere innovative og tidlig internasjonaliserte selskaper i aktiviteter som fremmer eksport og investeringer. Det utføres av Business Sweden i samarbeid med SISP (svenske inkubatorer og naturvitenskapelige parker), Vinnova, Almi, svenske inkubatorer og Science Parks. Business Sweden har som mål å kombinere og fremme entreprenørskap, innovasjon og internasjonalisering.

Les flere innlegg