Boneprox er stolte over å kunngjøre at vi  inngår samarbeid med Sveriges mest troverdige nettsted innen tannhelse, internetodontologi.se.

Samarbeidet innebærer at vi kan tilby klinikker å sende konsultasjonshenvisninger til spesialister i oral medisin, radiologi og periodontologi via en rask og GDPR-sikker plattform. Spesialistene kan nås direkte fra Internetodontologis nettstedet, og vi har tenkt å aktivere flere spesialistområder innen kort tid.

– Vi ser i dag at ventetidene for kontakt med spesialister i tannlegebransjen er lange, noen ganger opptil 6 måneder. Ved å bruke det som kalles «Teledentistry», øker vi tilgjengeligheten til spesialister, noe som vil redusere køene ved å sortere ut hvilke pasienter som må behandles på en spesialistklinikk eller ikke. Dette kan bidra til å redusere de lange køene i storbyene, men også redusere reiser og øke tilgangen til spredtbygde områder, sier Peder Remman, administrerende direktør i Boneprox.

I dag ser vi en stor digital utvikling av helsetjenester generelt, med selskaper som Kry og Doktor.se, men dette er ikke implementert innen tannhelsen ennå. Klinikere som kobler seg til denne tjenesten kan i større grad holde pasientene sine på egen klinikk og samtidig sikre kvaliteten på behandlingene sine effektivt.

– Noen ganger blir tannlegen møtt av tilfeller der du vil oppsøke spesialist for en «second opinion», ettersom du i mange tilfeller kan behandle pasienten selv med riktig veiledning. Dessverre gjøres dette ofte ved å sende pasientinformasjon gjennom usikre og ineffektive kanaler (e-post, post og andre skyplattformer) eller ganske enkelt ved å sende den fysiske pasienten til en annen spesialistklinikk for å ta seg av saken, fortsetter Peder Remman.

Tjenesten som tilbys av Boneprox og Internetodontologi gjør at tannklinikker kan gi pasienten et kvalitetssikret svar med ekstremt korte responstider med fordelen at pasienten slipper lange ventetider.
Les mer her: https://www.internetodontologi.se/specialistkonsultation/