Boneprox på Life Tech i Göteborg!

19-04-17
Boneprox fikk gleden av å delta og presentere på Life Tech Göteborg, som er et event forforretningsengler, investorer og utvalgte life science-bedrifter, primært i segmentene Healthtech og Medtech. Eventet er for å inspirere og møte spennende life science-bedrifter samt skape diskusjoner mellom investorer og gründere i tidlige faser.

Første motivator denne gangen var Ilma Caprnja, medisinsk student og foreleser siden hun var 14, senest som TEDx på konserthallen 18. februar. Ilma ønsket å endre den nåværende oppfatningen av frykt, sårbarhet og manglende evne til å utfordre seg selv og ikke være redd for å gå seg vill, men også å lære av andre!

Sahlgrenska Science Park og Connect Region Väst stod for en fantastisk kveld i hjertet av Life Science-clusteret i Vest-Sverige, Sahlgrenska Science Park, Biotech Center som er støttet av Chalmers Ventures, GU Ventures og AstraZeneca BioVentureHub.

Utvalgte selskaper var:

Boneprox er et AI-selskap med en patentert programvare som analyserer benkvaliteten og risikoen for osteoporose basert på en vanlig dental røntgen.

GOOZO™ viser gjennom ny teknologi og forskning hvilke personellaktiviteter som er mest optimale i hver aktuell situasjon både på organisasjon, team og individnivå.

Ten Medical Design (10MD) utvikler et ergonomisk alternativ til dagens ledende tunge røntgenforkle som brukes i helsevesenet.

SleepCure er et app-basert sovemiddel som analyserer og trener mennesker for bedre søvn og høyere søvnkvalitet.

Les mer her: här.

Les flere innlegg