Project Description

Tannlegere Tore Karlsen

I hjertet av Fredrikstad finner du en av Norges mest moderne klinikker, Privattannlegene.

Med ett stort fokus på hele pasienten så ser personalet på klinikken at god oral helse ikke bare har betydning for et velfungerende tannsett og pent smil, men også for den generelle allmenne helsetilstanden. Ettersom det er nær relasjon mellom utvikling av sykdomstilstander i munn og kjeve, og påfølgende sykdomstilstander andre steder i kroppen, er personalet svært opptatt av å forebygge sykdomsutvikling i munnhulen og legger stor vekt på den forebyggende behandlingen. Denne behandling tilpasses den enkelte, bygger på dine behov, og har til hensikt å bevare din orale helse i et livslangt løp. Et viktig bidrag til dette er deres flinke tannhelsesekretærer som viser omsorg og tilstedeværelse, med en stor dose av godt humør.

Vår klinikk tilbyr moderne teknologi og innovative løsninger og derfor er Boneprox for oss en perfekt samarbeidspartner. De tilfredsstiller i aller høyeste grad våre krav.

Privattannlegene investerer mye tid og ressurser i kontinuerlig opplæring og etterutdanning, noe som merkes på deres kunnskapsrike og dyktige tannleger og tannpleiere. På klinikken vil du derfor møte det nyeste innen materialer og utstyr i tillegg til et dedikert og kompetent personell. Blant annet så har Privattannlegene nå tatt i bruk Boneprox, som gjør at klinikken enklere og raskere kan kommunisere direkte med spesialister innen radiologi og oral patologi.

Ved hjelp av Boneprox mottar vi meget gode epikriser på våre CBCT-undersøkelser. Disse er svært presise, omfattende og responstiden er enestående!

Med Boneprox så slipper pasientene å sendes til spesialister med lange responstider. Boneprox er en portal for tannleger der man kan sende bilder (CBCT, panorama, kliniske- og intraorale bilder) for raske og sikre konsultasjoner. I portalen kan Privattannlegene også måle risiko for benskjørhet basert på vanlige tannrøntgenbilder.

Boneprox tilbyr en innovativ og enestående løsning vedrørende en trygg, sikker og effektiv måte å overføre store filer som f.eks CBCT-undersøkelser. Vi har tidligere prøvd flere ulike alternativer å overføre slike volum, men ingen kan måle seg med Boneprox portalen. Denne ivaretar alle hensyn og fungerer 100%!

Ser du etter en tannlege du kan være trygg på? Velkommen til en riktig og god behandling for dine behov hos Privattannlegene i Fredrikstad!