Project Description

Boneprox er et ypperlig eksempel på at ny teknikk er enkelt! 

Hos Tannlege Klette & Co. i sentrale Oslo er det Du som er i fokus. Med et stort fokus på kommunikasjon, forståelse og samarbeid mellom behandler og pasient oppnår klinikken nettopp det man vil når man besøker tannlegen, nemlig trygghet. Noen ganger er ingen behandling det beste alternativet, og det blir du informert om. Uansett behandling ser klinikken til at pasienten har en behandlingsplan uansett hva som skal gjøres. På den måten blir man som pasient ikke overrasket underveis og det man ser er det man får.

På klinikken jobber vi selvsagt med å kunne tilby det beste for våre pasienter. Med hjelp av ny teknikk som for eksempel Boneprox, kan vi tilby våre pasienter raskere behandling på en sikker måte ettersom vi kan kommunisere direkte med Boneprox spesialister.

Hos Tannlege Klette & CO er man også bevisst på utviklingen som skjer innen bransjen. Hver eneste dag gjøres nye framsteg og om det gjelder nye behandlingsmetoder, instrumenter eller teknologi så viser klinikken at de er oppdatert og ivrige på å kunne tilby pasienten den beste behandlingen som overhode mulig per dags dato. Noen ganger ligger klinikken også et par steg foran sine bransjekollegaer gjennom blant annet å tilby kjevebensanalyser gjennom kunstig intelligens for å finne risikopasienter for frakturer forårsaket av benskjørhet.

Klinikken kan også tilby den mest effektive og nøyaktige diagnostikken gjennom kort vei til spesialister innenfor fagfeltet. Med en skybasert plattform fra Boneprox kan de kommunisere direkte med de fleste typer spesialister og gi pasienten en rask og sikker diagnose uten at pasienten må sendes til lange køer for å få spesialistkonsultasjon.

Svarstidene er korte og pasienten slipper derfor være lidende for lange responstider eller køer. Som tannlege kan man kanskje skremmes av de tekniske framstegene som gjøres, men Boneprox er et ypperlig eksempel på at ny teknikk er enkelt!