Tannlegeklinikken som har alt, og litt til..

19-07-04
I Varbergs sentrum – midt på torget ligger Kungskliniken i Varbergs vakreste steinbyggninger (faktisk nominert i 2001).
Med en moderne utstyrt og digitalisert klinikk har man utnyttet det gamle århundreskiftet detaljer og kombinert det med nytt, noe som har resultert i en fin atmosfære for både pasienter og ansatte.

Men det er ikke bare et fint interiør som møter pasienten, med velprøvde metoder og materialer samt fokus på å kontinuerlig utvikle sin kompetens og ferdigheter, gir Kungsklinikken beste mulig kvalitet og personlig behandling.

Kungskliniken tilbyr i utgangspunktet alle typer avansert tannpleie på klinikken uten å måtte sende pasienten til en annen tannlege i en annen by.

Fra 1. mars 2013 har Kungskliniken som eneste klinikk i Varberg vært i stand til å tilby pasienten den mest avanserte teknologien i røntgen som er tilgjengelig, nemlig CBCT, som tar 3-dimensjonale røntgenbilder av hodet. Den viser det ønskede området i kjeven i 3D, noe som betyr at du kan gi en svært nøyaktig diagnose og planlegge godt før en kirurgisk prosedyre. Alt er gjort digitalt, noe som betyr at strålingsdosen er betydelig lavere enn i tradisjonelle røntgenbilder.en.

Takket være denne fantastiske maskinen på klinikken trenger du ikke å bli henvist som pasient til Halmstad eller Göteborg, som tidligere var nødvendig. Dette betyr at behandlingstiden for visse prosedyrer forkortes betraktelig.

Klinikken er også koblet til Boneprox røntgenportal siden 2018, som gir markedets korteste vei mellom klinikk og spesialist, noe som betyr korte responstider med høy kvalitet.

Det er ekstremt enkelt, samt en fantastisk tjeneste for å komme i kontakt med en spesialist for konsultasjon på en trygg og pasientsikker måte.

– Malin Diding på Kungskliniken

Les flere innlegg