Slik kommer du igang

1. Logg inn

For å logge inn, besøker du enten portal.boneprox.com eller gjennom vår webbside, boneprox.no.

Når du kommer til innloggingssiden, velger du BankID og fyller inn personnummer og bekrefter med BankID på telefonen eller på datamaskinen din. Hvis du logger deg på for første gang, fyller du bare inn faktureringsinformasjon for klinikken, og deretter godkjenner du databehandleravtalen i portalen – dette for å sikre at vi pasientens data i samsvar med eksisterende lovgivning

Les mer

2. Last opp spørsmål & bilde

Når du er logget inn, kan du enkelt velge hvilket spesialistområde du ønsker å konsultere og deretter laste opp bildet (eller flere bilder om ønskelig) sammen med pasientreferansen og spørsmålet som skal sendes til spesialisten. Hvis du vil sende et bilde for bentetthetsanalyse, laster du opp en periapikal (eller stående bitewing med tydlig bilde på underkjeven) og besvarer de 3 risikospørsmålene som finns i portalen. Tannlegen stiller ikke diagnose eller behandlingsforslag, men tar bare stilling på bakgrunn av et røntgenbilde samt 3 anamnestiske spørsmål..

Les mer

3. Motta svar

Når spesialisten har gått igjennom henvisningen, svarer han / hun spørsmålet detaljert i portalen, og du blir varslet på e-post om at analysen er klar. Klinikken får vanligvis svaret tilbake samme dag, og du kan enkelt laste ned svaret som en PDF eller kopiere informasjonen direkte til klinikkens journalsystem. Når det gjelder analyse av bentetthet, blir det innsendte bildet analysert i realtid ved hjelp av bildebehandlingsalgoritmer og kunstig intelligens, noe som betyr at du får svar på bare noen få sekunder. Svaret inneholder en oversikt over risikonivå samt informasjon til pasienten om metoden som brukes, hva risikonivået betyr og vitenskapelig bakgrunn.

Priser